Säker och pålitlig vägtransportledning
RSS

Köpa bostad Spanien

22 Jun 2022

Det här inlägget har inte direkt med vägtransportledning att göra, men då och då kommer vi tipsa om annat smått och gott.

Under sommaren men också under vinterhalvåret törstar vi nordbor efter sol och värme. Vad kan då passa bättre än att skaffa sig en plats i solen. Många väljer Spanien, vilket inte är så konstigt eftersom klimatet vid Sydkusten och andra kuststräckor bjuder på ett milt klimat under vintertid och under sommarhalvåret kan värme och sol garanteras.

Köpa eller hyra?

Vad som är bäst går inte riktigt att svara på, utan det är lite upp till var och en. Många börjar med att hyra ett hus eller en lägenhet i ett eller två år och köper sedan. Det kan också vara bra att prova att bo på flera platser så att man hittar platsen där man vill bo. Det finns en bra hemsida med information om att köpa bostad i Spanien som är värt ett besök. På den hemsidan finns också tips på bra mäklare att kontakta ifall du går i köp- eller säljtankar.

Hur köper jag?

Det finns väldigt många mäklare i Spanien. Dessutom är inte objekten låsta till en mäklare, utan alla mäklare kan ha samma objekt, men det är alltid säljaren som sätter priset! Vill du komma i kontakt med en bra mäklare så kan du besöka sajten som vi tipsar om i stycket ovanför.

Vi ses i Spanien!

Vi förmedlar jobbet åt dig

1 Apr 2021

Söker du efter jobb som vägtransportledare eller annat inom vägtransportledning så ska du skicka in en intresseanmälan till oss. Vi tar sedan din intresseanmälan vidare ut i vårat nätverk av företag inom vägtransportledning.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan redan idag och bli en av framtidens yrkesmän inom vägtransportledning.

Använd kontaktformuläret som finns på den här länken: Kontaktformulär för jobbsökande >>

Se upp i sommartrafiken!

5 Jun 2019

Sommaren är här, men tunga, breda och långa tar inte semester. Tänk på det när ni är ute och far på våra vägar i sommar!

Välkommen

Välkommen till Vägtransportledare.se. Vi tillhandahåller vägtranportledning, vägtransportledare, följebil, varningsfordon, Taxi, bud och utbildning inom VTL.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan göra ett bra jobb åt er!

Kontakt

Vägtransportledare.se

Tel: 0760-275 276

E-post: [email protected]ägtransportledare.se

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar

Hör av er till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!